top of page

Her er vinderen af min sodastreamkonkurrence..


Sodastream lyver! De siger, at undersøgelser viser, at når man har en sodastream i hjemmet så drikker man dobbelt så meget vand som man plejer – det passer ikke! Jeg drikker 3-4 gange så meget vand som jeg plejer! Før jeg fik en Sodastream i huset, var mit store problem virkelig, at få drukket vand i løbet af dagen, og ofte kunne jeg sidde til min aftensmad og tænke over, at det faktisk kun var det første eller andet glas vand jeg drak i dag. Det er lavet helt om nu hvor der gerne ryger 2-3 liter ned hver dag.

Jeg håber, at vinderen af min Sodastream konkurrence, bliver mindst lige så glad for maskinen, som jeg er blevet. Den heldige vinder er Hanne Bloch-Boel. Jeg har netop sendt dig en mail.

:-)

// Josephine

Comments


bottom of page