top of page

HER SKAL JEG BO I VIETNAM
Efter et have leget med tanken i et helt år, er det nu ret vildt at stå med flybilletten i hånden og snart være på vej mod et helt nyt land og en hel ny hverdag. I går ‘breakede’ jeg, at Andreas og jeg flytter til Vietnam og nu hvor asien kalder og eventyret står for døren, glæder jeg mig helt ustyrligt.

I de her dage kan jeg næsten ikke få mig selv til at lave andet end at google alt hvad jeg overhovedet kan om Ho Chi Minh City. Det er der, vi har planer om, at slå os ned. I hvert fald til at starte med.

Jeg vil vide hvor jeg kan gå til yoga, hvor jeg skal på spændende markeder, og hvilket distrikt jeg skal bo. 😉 Jeg indrømmer, at det er lidt svært at holde mig til planen om, at der ikke må være nogen planer, men det er jo bare fordi jeg glæder mig så meget og har lyst til, at vi skulle flyve allerede i morgen.

Indtil videre er planen at vi lander, booker et hotel og bruger den første uge eller to i Ho Chi Minh på at finde ud af præcis hvor i byen vi gerne vil bo, og så finder en lejlighed at leje i det område. Det er faktisk den eneste plan. Alt andet har vi aftalt, at vi først tænker på, når vi er der ude. Det er en del af oplevelsen.

Vi rejste rundt i Vietnam tre uger for to år siden, og forelskede os totalt i landet. Hvis du selv har været der og har tips til vores Vietnam-eventyr, så smid den endelig i en kommentar 😉

// Josephine

Følg min blog på Facebook her Bloglovin her Instagram her Snapchat: Jhelbrandt

Comments


bottom of page