top of page

HO CHI MINH CITY // GIRLS NIGHT OUT I BILLEDER

.. Billeder siger mere end tusinde ord ūüėČ Vi er en lille gruppe danske piger, der er begyndt at h√¶nge ud sammen her i Ho Chi Minh City, og i g√•r fejrede vi Annas 25 √•r f√łdselsdag. En fest der absolut ikke gik stille for sig.

Festen startede allerede klokken 8 med lagkage og champagne, og f√łrst klokken kvart over fem i morges ramte mit hoved, den bl√łde hovedpude. Jeg kan ikke huske hvorn√•r jeg sidst har danset, drukket og sunget s√• meget, det er jo ikke helt samme festliv, jeg har her i Vietnam, som da jeg boede i K√łbenhavn. ūüėČ

Her til eftermiddag m√łdtes vi s√• over en dansk arrangeret julefrokost ‚Äď der dog blev indtaget med rigelige m√¶nger cola, i stedet for snaps, og sj√¶ldent har jeg grint s√• meget, som da vi l√łb hinandens kamerarulle igennem for festlige billeder og video fra i g√•r. Jeg har udvalgt de meste sobre, at dele her p√• bloggen. Det er nok bedst for alle ūüėČ

ÁēôŤ®Ä


bottom of page