top of page

HOLY BEACH


Hej piger!

Jeg håber, at I nyder weekendens sidste timer, og ser tilbage på den med smil! Min weekend har været fantastisk. Som I ved har jeg brugt den på et femstjernet luksus resort på Phu Quoc i Vietnam. Jeg glæder mig til at vise jer nogle flere billeder fra vores ophold.

Den uge vi har været her, har vi ikke skulle tænke på meget andet at smøre solcreme på et par gange om dagen og overvejer, hvad vi skulle have at spise. Det hele er forgået i et roligt tempo, og vi har nydt hvert eneste minut. Det er noget sjovere end en almindelig arbejdsuge i Danmark, og I kan tro, at vi sætter pris på det lige nu.

Mine outfits er der heller ikke blevet tænkt meget over. Jeg er stået op hver morgen og er hoppet i det mest komfortable, der var at finde i min kuffert. Derfor har de her sandaler fra The White Brand også hængt på mig. De er simpelthen så rare at have på – og så gør det ikke noget, at de også er super cool at se på!

The White Brand laver sindssygt mange sjove og cool sandaler, så jeg havde virkelig svært ved at vælge, hvilket par jeg ville have. Heldigvis er jeg blevet rigtig glad for mit valg. De passer til det meste, og den hvide sål gør det godt sammen med brune fødder. (Jeg regner med snart at få en god tan på mine fusser – jeg skal trods alt bo i solen det næste lange lange stykke tid.) 😉

Hvad synes I om dem? Nedenfor har jeg samlet nogle af de andre sandaler, som jeg også synes er virkelig fede!// Josephine

Følg min blog på Facebook her Bloglovin her Instagram her Snapchat: Jhelbrandt

Comments


bottom of page