top of page

HONG KONG BOUNDForretningsrejse hedder det vel egentlig. Jeg har i hvert fald sat mig ombord på flyet med snuden mod Asien, hvor jeg skal bruge de næste tre en halv uge. Det er min egen biks Preferred Management, som jeg tager afsted for, og jeg glæder mig – for sidste år kom der rigtig meget godt ud af min Asien-tur.

Nu hvor jeg ikke bor der ude længere, men stadig driver min forretning, hvor jeg hjælper virksomheder med at blive markedsført gennem influencers i Asien og drive deres egne sociale medier rettet mod det asiatiske marked, så er jeg nødt til at tage der ud engang imellem. (Jeg brokker mig ikke 😉 )

Første stop på turen er Hong Kong, og jeg glæder mig for det er en vild by! Dog er det lidt mærkeligt, at tænke på, at jeg skal være 10 dage alene i så stor en storby.. Når jeg lander føles det sikkert helt normalt. Jeg er meget god til at være alene, og hygger mig i mit eget selskab, men tanken om det er lidt speciel 😉

I Hong Kong skal jeg bo på tre forskellige hoteller. De hører alle tre til kæden ‘L’Hotel’ som jeg har hørt virkelig meget godt om! Glæder mig til at opleve det selv!

Husk at du kan følge med på min Instagram @JosephineHelbrandt 🙂
Comments


bottom of page