top of page

How to dress for the occasion..


f84729d7efc3dae34a778109be845d62

2be4b87a2c3fcada32ce0a472f473d65

Tre forskellige sæt tøj, til tre forskellige situationer. De tre outfits her har jeg håndplukket, fordi jeg synes stilen er virkelig fed. De er alle meget forskellige, men jeg kan også godt lide når man er “dressed for the occasion,” og at ens stil kan variere lidt alt efter hvad der er på programmet, og hvilket humør man er i.

I perioder tænker jeg slet ikke på shopping. (Og nu får jeg en over fingrene, for det siger man bare ikke som ung kvinde, og slet ikke når man har en modeblog) men sådan er det faktisk. I perioder er tilfreds med mit garderobeskab, og bruger mere tid på at mikse og matche de ting jeg har til nye outfits fremfor at drømme om nyt. I andre perioder, og sådan en er jeg i lige nu – har jeg en ustrylig trang til at forny garderoben, og gerne for et beløb som slet ikke er forsvarligt!

I min iver efter ny inspiration og nye ting på bøjlerne googler jeg webshobs og onlineshopping som aldrig før. For nylig faldt jeg over siden Milium.dk, og jeg synes virkelig, at de har nogle fede ting – også ting, jeg ikke har fundet andre steder..

Nogen ideer til hvordan man styre din shoppinglyst når den ikke kommer belejligt?

// Josephine

Comments


bottom of page