top of page

HOW TO GET: BIG SEXY HAIR


Jeg har et stort og kraftigt hår, men desværre er det også ret tungt og derfor ligger det ofte flat øverst på mit hoved, hvis jeg ikke gør noget ved det. Heldigvis har jeg fundet et produkt som virkelig giver den gas, og bringer volume i mit hår in no time. Det tænke jeg lige at jeg ville dele med jer..

Brandet Big Sexy Hair har lavet en tørshampoo, som fungere rigtig godt – den er bare meget bedre som volume spray. Hvis du holder den så sprayretningen peger skråt nedefra og op i mod i mod håret og hovedbunden, så giver den en fantastisk fylde, som holder helt til du vasker produktet ud igen når du går i bad.

.. And just to make everything clear.. Jeg har ikke fået noget for at anbefale produktet. Det er helt på mit eget initiativ. 😉 Jeg kender så mange piger, der drømmer om mere fylde i håret, og nu jeg har fundet løsningen, ville jeg  bare dele den med jer!

12243609_10153597750977906_346278592_n_Fotor_Collage_Fotor

In english: I have a big and thick hair, but unfortunately it is also quite heavy and therefore it’s often laying very flat at the top of my head. Luckily, I found a product that really brings volume to my hair in no time. The brand Big Sexy Hair has made a dry shampoo that works really well – it’s just much better as volume spray. It works best if you hold it so the spray direction pointing diagonally from below and up to the hair and scalp. The product works until you wash it out. .. And just two make everything clear .. I haven’t  got any money or products to recommend this product. It’s completely on my own initiative. 😉 I know so many girls who dream of adding more volume to there hair, and now when I have found the solution, I just wanted to share it with you! Hugs.

// Josephine

Comments


bottom of page