top of page

How to get long and volumizing lashes without mascara!

12018646_10153503945647906_790521965_o_Fotor_Collage_Fotor

.. Lyder det for godt til at være sandt? Det er det nærmest også. Det føler jeg i hvertfald hver morgen når jeg står op og kigger mig selv i spejlet.

Efter at jeg har fået eyelash extensions, vågner jeg hver morgen og er klar til at begynde dagen uden først, at skulle ud forbi makeuptasken.

Det er fantastisk aldrig at skulle tænke på mascara og øjenmakeupfjerner. Med de her lækre lange eyelash extensions er der ikke behov for nogen af delene, og jeg har længere og flottere vipper end nogensinde før, uden at skulle gøre det mindste!

Ødelægger det dine egne vipper? Nej – det ødelægger ikke dine egne vipper. Jeg har lige som mange andre, hørt et utal af strækhistorier, om piger der har mistet alle deres egne vipper, af at få lavet eyelash extensions. – Og det kan også godt ske, hvis du får dine eyelash extensions sat på, et sted hvor de ikke kan finde ud af det. Jeg får mine lavet hos Lash Lab, og det er altid en fornøjelse og et perfekt resultat.

Eyelash Extensions er et af de steder hvor du bare ikke må spare på pengene. Der findes ikke nogen steder, hvor de laver det ordenligt uden at tage lidt for det. Lash Lab er min bedste anbefaling, hvis du skal have lavet vipper i København. Her får du ingen skader på dine egne vipper, mine er faktisk kun blevet længere, efter jeg har fået sat eyelash extensions på, fordi du nu ikke skal kæmpe med mascara og makeupfjerner hver dag.

// Josephine

In english: Looking for long and volumizing lashes without using mascara? Carla – the owner of Lash Lab at Christianshavn in Copenhagen, is the one you have to visit. She is an expert in eyelash extensions.

I have become a true fan of Carla’s work. Every morning i wake up with perfect lashes, and I have no need of mascara anymore.

These eyelash extensions haven’t cost any damage to my own lashes, acsurly they have only become longer, since they are not interrupted with mascara on makeup remover anymore.

Comments


bottom of page