top of page

How to get the flawless “photoshopped-too-good-to-be-true” skin!


.. Hvem drømmer ikke om den der nærmest photoshoppede perfekte hud? Det tror jeg de fleste kvinder gør. Jeg har fundet en behandling, som har gjort min hud smukkere og glattere end nogensinde før.

Behandlingen er en Silk Peel, som består af en skånsom slibning af huden. Slibningen bliver foretaget med de fineste diamanter, samtidig med at der bliver tilført et koncentreret vitamin til huden. Præcis hvilket vitamin og hvilke øvrige ingredienser afhænger af hvordan din hud er, og hvad hvilket resultat man ønsker at opnå.

Det er snart to år siden, at jeg fik behandlingen for første gang, og nu er det mit bedste middel mod dårlig hud. Efter et besøg hos Anne Q Skincare, giver behandlingen mig et fuldstændig fantastisk resultat. Ingredienserne arbejder i huden i flere dage, men allerede når jeg rejser mig fra briksen kan jeg se forbedringerne i min hud, og næste morgen er alle mine knopper forsvundet.


Behandlingen foretages af Anne som er indehaver af

Anne Q Skincare. Hun er ekstrem dygtig, og har en kæmpe viden om vores krop og hud. Hun er ikke typen der prøver at sælge dig en ekstra behandling, hvis hun i stedet kan se at du der hjemme ved hjælp af ganske få midler han få det samme resultat. Hun har virkelig givet mig mange gode råd, gennem tiden og de har faktisk alle sammen haft en positiv effekt.

Anne Q Skincare et stenkast fra Christianshavn st. Du kan læse mere om behandlingen og Anne Q på hendes hjemmeside her – www.Anneqskincare.dk

// Josephine

English If you dream about the photoshopped-too-good-to-be-true look for your skin, I now give you the way to achieve it. Slik Peel! Anne Q Skincare placed at Christianshavn in Copenhagen is where to go! Anne is like a magician with her Silk Peel treatment. She takes away everything from acne, wrinkles and pigment. I had my first treatment almost two years ago, and for me it is the only safe and secure way to the flawless skin. If I ever panic or really need my skin to look perfect in a hurry i turn to Anne Q and her silk peel and i would defiantly recommend you to do the same. Read more about Anne Q and the treatment here.

Comentarios


bottom of page