top of page

How to get the perfect spraytan at home!


IMG_2284_Fotor

Jeg er en af de heldige (blink blink 😉 ) som lige om lidt stikker af fra det her kulde og mørke og smutter ned til sol, strand, palmer og varme, men indtil solen får lov til at farve min hud lidt mørkere, så må jeg tage andre tricks i brug.

Jeg er en af dem aldrig får ret meget farve af solen, og om vinteren bliver jeg så hvid at jeg går i ét med væggen – hvis altså ikke, at jeg snyder lidt.

Solariet har jeg aldrig brugt. Jeg hungre ikke meget efter farve på min krop, at jeg er klar til at ligge mig ind i blåligt lys og skider på at riskoen for hudkræft stiger voldsomt for hver gang de blå stråler rammer huden.

Der imod har jeg længe viet min vinter blege krop til Dennis Knudsens Sunspa, der er en selvbruner på spray. Den er sindssygt nem at bruge. Den lægger sig jævnt og laver ikke grimme streger og plamager. Efter at have brugt den i et stykke tid er det nu lige så nemt at give mig selv en hjemme-spraytan som det er at børste tænder.

Jeg bruger farven “Chokolade” som er den der giver mest farve. Den findes også i en udgave med orange låg, jeg kan ikke huske navnet på den, men den giver lidt mindre farve. Hold dig fra dem med lyserødt og grønt låg. Jeg har ikke selv prøvet den, men har set mine veninders knap så heldige oplevelser. Det er den på spray der virker!

:-)

// Josephine

bottom of page