top of page

How to get the perfect spraytan at home!


IMG_2284_Fotor

Jeg er en af de heldige (blink blink ūüėČ ) som lige om lidt stikker af fra det her kulde og m√łrke og smutter ned til sol, strand, palmer og varme, men indtil solen f√•r lov til at farve min hud lidt m√łrkere, s√• m√• jeg tage andre tricks i brug.

Jeg er en af dem aldrig f√•r ret meget farve af solen, og om vinteren bliver jeg s√• hvid at jeg g√•r i √©t med v√¶ggen ‚Äď hvis alts√• ikke, at jeg snyder lidt.

Solariet har jeg aldrig brugt. Jeg hungre ikke SÅ meget efter farve på min krop, at jeg er klar til at ligge mig ind i blåligt lys og skider på at riskoen for hudkræft stiger voldsomt for hver gang de blå stråler rammer huden.

Der imod har jeg l√¶nge viet min vinter blege krop til Dennis Knudsens Sunspa, der er en selvbruner p√• spray. Den er sindssygt nem at bruge. Den l√¶gger sig j√¶vnt og laver ikke grimme streger og plamager. Efter at have brugt den i et stykke tid er det nu lige s√• nemt at give mig selv en hjemme-spraytan som det er at b√łrste t√¶nder.

Jeg bruger farven ‚ÄúChokolade‚ÄĚ som er den der giver mest farve. Den findes ogs√• i en udgave med orange l√•g, jeg kan ikke huske navnet p√• den, men den giver lidt mindre farve. Hold dig fra dem med lyser√łdt og gr√łnt l√•g. Jeg har ikke selv pr√łvet den, men har set mine veninders knap s√• heldige oplevelser. Det er den p√• spray der virker!

:-)

// Josephine

Hozzászólások


bottom of page