top of page

Hun skal repræsentere Danmark ved Miss Globe 2014


IMG_5030.JPG

For nogle uger siden castede jeg til Miss Globe Denmark 2014. Nu kan jeg afsløre at det er smukke Louise Slotved, der skal afsted til Albanien og den internationale skønhedskonkurrence, for at kæmpe for de rød/hvide farver.


IMG_5021.JPG

Louise fortæller: Jeg hedder Louise Slotved Christensen. Jeg læser på mit 3. År på lærerseminariet i Aalborg. Jeg afsluttede mit hovedfag matematik i sommers og har nu mine to linjefag idræt og kristendomskundskab. Jeg er en meget frisk og aktiv pige som elsker sport. Jeg er stolt af, at få lov at repræsentere mit land til en prestigefyldte skønhedskonkurrence. Jeg glæder mig meget til at udfordre mig selv og vil gøre alt hvad jeg kan, for at placere Danmark i toppen.

// Josephine

Comments


bottom of page