top of page

HVAD KAN QUEEN OF SCANDINAVIA FØRE TIL?

155347_467479622905_8141213_n

Den største oplevelse i mit liv,” “Jeg kunne leve af at gøre det her hver dag” og “Jeg havde aldrig drømt at opleve noget så fantastisk.

Citaterne kommer fra flere af de piger, der har deltaget i Queen Of Scandinavia gennem tiden. For nogen af pigerne var det en stor oplevelse at deltage i finalen, og for dem der har vundet, har Queen Of Scandinavia ført til endnu større oplevelser på den internationale scene. Men Queen Of Scandinavia kan f��re til meget mere. For en lang række af de piger der har deltaget i og vundet Queen Of Scandinavia, har konkurrencen åbnet døre og ført til en modelkarriere i både ind-og udland. Hvert år holder modelbureauer fra ind- og særligt udland øje med, hvilke piger der går på Queen Of Scandinavias catwalk. Deltagelsen i den danske skønhedskonkurrence har for mange ført til en professionel modelkarriere.

Som eksempel kan Queen Of Scandinavias model Sofie-Maria nævnes. Hun har arbejdet som model i flere måneder i Indien for et internationalt bureau. Et andet eksempel er Louise Mørk der var Queen Of Scandinavia-finalist i 2012. Sidste år brugte hun sin erfaring fra konkurrencen til at vinde den danske udgave af “Danmarks næste top model,” der i dag har ført hende videre til nogle af de mest eftertragtede modeshows under Copenhagen Fashion Week, samt modeserier for flere store brands. Sonja Davidsen der var finalist i Queen Of Scandinavia 2013 er gennem sin deltagele blevet et kendt ansigt på færøerne, hvor hun kommer fra, og hun fortæller, at Queen Of Scandinavia har ført til så mange modeljobs, at hun i dag kan leve af sit smukke ydre.

I dag og de næste tre onsdage kan du her på bloggen læse om fire af de piger, der har vundet Queen Of Scandinavia gennem de sidste år, og om hvordan det er gået pigerne i den eftertragtede og hårde branche siden.

Katrine Bonde Rigelsen – vinder 2010


I 2010 blev Katrine kåret som vinder af Queen Of Scandinavia (dengang kaldet Top Model Of The World) og med sejren fulgte titlen Miss Exclusive Of The World 2011 og æren af at repræsentere Danmark ved den internationale finale i Tyrkiet. Da Katrine kom hjem fra den internationale finale, blev hun kontaktet af flere modelbureauer, og i dag er hun på kontrakt hos Le Management.

Da jeg mødte Katrine første gang, var hun en ung, meget stille pige fra Jylland, der aldrig havde kørt i tog alene. Pludselig stod hun som vinder af Danmarks største skønhedskonkurrence og med en flybillet i hånden. Pigen der aldrig havde taget toget alene skulle nu rejse på egen hånd til Tyrkiet for at repræsentere sit land i en skønhedskonkurrence, mellem smukke piger fra hele verden. Da jeg efter et par dage ankom til Tyrkiet og mødtes med Katrine, var hun allerede vokset meget. Siden er det kun gået stærkere for den smukke pige, der trods stor succes stadig har benene solidt plantet på jorden. Hun er en af de piger, der udover et smukt udseende også har en skøn personlighed. En af dem man kun ønsker det bedste, og det har været fantastisk at se, hvordan den stille og forsigtige pige er vokset til en supermodel der rocker catwalks og forsider på de største danske magasiner.

Katrine har efterhånden arbejdet for en lang række anerkendte brands både i Danmark og internationalt. I dag har hun en flot og bred portfolio. Hun har bl.a. gået shows for Youheshe, Day Birger et Mikkelsen og Kopenhagen Fur. Derudover har hun lavet billeder for blandt andre Heri, Denim Hunter, Kudibal, Weiz og Pulz og en lang række modeserier til flere forskellige danske modemagasiner. Katrine har også været at finde på forsiden af både Femina og Woman.


Opdateret for nylig6

Første gang Katrine gik et show under den Københavnske modeuge var i vinteren 2013. Her havde Katrine kun den catwalkerfaring og træning, som hun havde fået under sin deltagelse i Queen Of Scandinavia. Derfor var hendes tidligere deltagelse i skønhedskonkurrencen en stor fordel for hende, og Katrine gik alle sine shows med samme høje kvalitet som de andre modeller, der havde betrådt den eftertragtede catwalk mange gange.

179989_10200141507320642_1882989583_n

Katrine fortalte dengang at hendes deltagelse i Queen Of Scandinavia havde været afgørende for, hvor langt hun nu var nået som model, og hvordan den den danske skønhedskonkurrence havde lært hende meget af det, som hun havde brug for at kunne som professionel model i dag.

Jeg er sikker på, at Katrine giver os mange flere flotte billeder og shows at kigge på de næste par år! Jeg holder i hvert fald øje med skønheden, og glæder mig over hvor godt det er gået hende.

Ved at klikke (HER) kan du se flere billeder af Katrine.

Læs med på næste onsdag hvor det handler om en af de andre smukke piger, der har vundet Queen Of Scandinavia, og hør hvordan det er gået hende siden.

// Josephine

Comments


bottom of page