top of page

Hvem havde troet det? Jeg savner mit hjemmefitness..

Her i julen er jeg i København hos venner og familie. Det betyder at jeg er langt væk fra min lejlighed i Odense, men det betyder også at jeg er langt væk fra mit nyindrettede hjemmefitness-hjørne, som jeg er blevet virkelig glad for.

Jeg havde altid troet at jeg skulle komme til ligefrem at savne mit lille fitnesshjørne, men det må jeg faktisk indrømme at jeg gør. Det var lige blevet en dejlig del af min hverdag at få rørt mig bare lidt hele tiden.


large-1

Det er ikke hver dag at jeg kan nå ned i fitnesscentret, men det betyder ikke at min lyst til at få rørt mig og aktiveret kroppen efter en hel dag bag computeren, på enten studiet eller arbejdet, er mindre. Derfor fik jeg for en lille månedsiden indrettet et “mini home fitness” i stuen, hvor jeg nu har lidt redskaber jeg kan bruge til lidt træning der hjemme. Selv de dage hvor jeg har ekstra travlt, får jeg altid lige taget 10 minutter, og det hjælper altså! – Lidt er bedre end intet, og så hjælper det mig med at opretholde motivationen, som for mig godt kan forsvinde lidt hvis træningen bliver sprungetover et par dage i streg.


large

Jeg har bl.a. en virkelig lækker fitnessmåtte (ja den er faktisk virkelig lækker, og meget bedre end de tynde måtter de har nede i Fitness World.) Derudover har jeg et sæt håndvægte, der både kan bruges til at træne arme, skuldre, ryg, ben, balder og mave. Så har jeg en kettlebell som jeg primært bruger til at træne mave og sidt men ikke mindst har jeg et sæt ankelvægte, som jeg bruger til at træne mave, baller og lår, og som jeg aldrig kommer til at kunne leve uden. De er virkelig gode at træne med!

Det hele er fra Abilica, som jeg varmt kan anbefale. Det er virkelig fine produkter, af god kvalitet, til rimelige priser og så har de hurtig levering. Du kan se alt deres træningsudstyr her.


IMG_4862.JPG

// Josephine

Comments


bottom of page