top of page

I DAG FLYTTER JEG FRA DANMARK
Det er for vildt! Det føles fuldstændig sindssygt! I dag er dagen, som jeg har ventet på i flere måneder, og pludselig er den her! Det er helt vildt overvældende. Kufferten er pakket, lejligheden er udlejet, bilen er solgt og alle forpligtelser i Danmark er lukket ned. Nu venter et kæmpe eventyr i Vietnam, og præcis hvad der kommer til at ske, aner vi ikke. GRÆNSEOVERSKRIDENDE!

Både Andreas og jeg er mega kontrol-freaks – eller i hvert fald bare ret glade for at lægge planer, og føle at vi har styr på tingene. Derfor er det ret vildt for os begge to, sådan at sige farvel til alle de faste rammer her hjemme og flyve af sted på eventyr uden at have en egentligt plan. Eller – planen er ikke at have en plan 😉

Vi flytter til Vietnam for at opleve noget nyt og prøve noget andet. Her hjemme er alting i meget faste rammer, og overordnet set ligner de fleste dage hinanden. Vores mål med at flytte til Vietnam er, at bryde med rutinerne og opleve en periode hvor hverdagen er styret (næsten) udelukkende af lyst i stedet for pligt. Ikke at vi ikke har en god hverdag her hjemme drevet af lyst, men der er også rigtig mange ting, der skal gøres fordi – det skal det bare.

Samtidig har vi længe drømt om at bo under varmere og mere eksotiske himmelstrøg. Tanken om at stå op til udsigten af palmetoppe og kunne ligge på en bounty-ø i weekenderne tiltaler mig altså virkelig meget 😉

Sammen med de enorme sommerfugle der vælter sig rundt i en kombination af spænding og begejstring, er der også en følelse af ‘hvad fanden har jeg gang i!?!?’ Det føles ret crazy sådan bare, at forlade det liv vi kender her hjemme og drage af sted mod noget, som vi overhovedet ikke ved hvad er.

Jeg kommer virkelig til at savne min familie og veninder. Heldigvis har jeg Andreas ved min side igennem hele det her eventyr, og jeg er helt sikker på, at vi får en kæmpe oplevelse. Og så er mine nærmeste jo heldigvis ikke længere end et telefonopkald væk i den her teknologiske verden.

Wish us luck!

// Josephine

Følg min blog på Facebook her Bloglovin her Instagram her Snapchat: Jhelbrandt

Comments


bottom of page