top of page

I DENNE UGE DRØMMER JEG OM – PASTELFARVER
Efter at være kommet tilbage til Danmark er jeg gået fra all year summer-feeling til ægte dansk forårsstemning. Der er bare noget helt særligt ved det danske forår, og i den her uge drømmer jeg derfor også om lækre forårs items, i ægte pastel-forårsfarver.

Jeg er helt pjattet med den grønne buksedragt, der kun koster xxx og den alt det lyserøde. Lyserød er en farve, som jeg slet ikke har nok af i min garderobe, men som jeg arbejder stærkt på at komme til at eje meget mere af. Det er bare en flot farve, og jeg er særligt vild med den lyserøde farve i de mere rå outfits. Det skaber en fed feminin kontrast.

Måske du også kan hente lidt inspiration til din forårsgarderobe i min kollega ovenfor? Klik på hvert items for at komme direkte til den online shop hvor det forhandles.
Comments


bottom of page