top of page

I’M FALLING IN LOVE

Livet fungere så godt for mig lige for tiden. Jo mere ro vi finder, og jo mere vi falder på plads her i Vietnam, jo mere synes jeg, at planen om at flytte til palmeland, virker fuldstændig perfek.

Det virker nærmest for godt til at være sandt, at jeg kan stå op hver morgen og nyde min morgenmad, mens jeg sidder på altanen og kigger udover Saigon River. Bagefter hopper jeg i træningstøjet og tager elevatoren ned til tredje sal, og når jeg har svedt godt igennem er det bare ud i bruseren og ned i poolen. Jeg er simpelthen så glad for, at vi tog skridten og gav os selv tiden og muligheden for at gøre noget helt anderledes med livet for en periode.

Sådan her bliver det naturligvis ikke for altid. Vi skal hjem til Danmark og en mere normal hverdag på et tidspunkt, men det tror jeg egentlig bare betyder, at vi glæder os endnu mere over at være her lige nu.

Mens jeg ligger her ved poolen har Andreas været nede forbi vores lokale juice pusher og købe lækre friskpresset juice. Udover at de smager skønt, så er jeg også helt vildt med flaskerne. Er de ikke flotte? 🙂 Det var bare lige en kort update fra mig 😉 God weekend!

English:

Life is just perfect at the moment. I finally starts to feel home here in Thao Dien, Ho Chi Minh and the more time I spend here the more i feel like the whole plan of moving to “land of palm trees” is the best plan ever.

Sometimes it feels a little too good to be true. Every morning I can have my breakfast at our little balcony while I enjoy the view over Saigon River. Then I take the elevator down to the fitness centre, and when I’m done with todays training I just go to the outdoor shower and jump into the pool. I’m so happy that we made this move to Vietnam, that we gave our self the time and the chance to experience life in a total different way. At some point we are going back to Denmark and a more normal way of living, and knowing this just make us enjoy where we are right now even more.

While I’m lying here by the pool, Andreas have been visiting our local juice pusher. I love their fresh juices and the bottles are so cute. Don’t you agree?

This was just a short update from me! Have a perfect weekend.

// Josephine

Follow my blog: Facebook here Bloglovin here Instagram here Snapchat: Jhelbrandt

Comments


bottom of page