top of page

I’M GETTING MARRIED
Det er fantastisk – det er overvældende – og det er uden sammenligning det vildeste jeg nogensinde har oplevet. Jeg skal giftes! VI skal giftes!

I starten af juli faldt Andreas på knæ, og på romantiske vis med en smuk diamantring spurgte han, om jeg ville gifte mig med ham. Det er det største, mest grænseoverskridende og sikre JA, jeg nogensinde har sagt. Jeg kunne ikke være mere lykkelig!

Det var grænseoverskridende, fordi det kom så meget bag på mig, og jeg havde slet ikke troet, at tiden var kommet – men absolut også det mest sikre og lykkelige ja, fordi jeg i al den tid vi har kendt hinanden, har drømt om, at det vi har sammen skulle varer for evigt.

Hvor klichéfyldt det end lyder, så er Andreas ikke bare min kæreste, han også min aller bedste ven. Når jeg er sammen med ham, føles alt både sjovere og bedre. Jeg synes, at vi er et perfekt par – og et ekstremt godt team.

Grunden til at jeg først afslører den store nyhed nu, er at jeg gerne ville nå hjem til Danmark på sommerferie og fortælle mine nærmeste veninder nyheden ansigt til ansigt, inden de skulle læse det på Facebook.

Vi er SÅ glade, det føles SÅ rigtigt og jeg føler mig som verdens heldigste pige – tænkt at vi nu skal dele resten af livet sammen <3

English: It’s amazing – It’s overwhelming – and it’s beyond comparison the wildest thing I have ever experienced. I’m getting married! WE are getting married!

Andreas went down un his knee in the beginning of juli, and in the most romantic way, and with a beautiful diamond ring he asked me if I would marry him. It’s the biggest, most transboundary and confident YES I have ever said.

It’s transboundarybecause I was so surprised. I really had no idea that he was about to propose in any near future – but It was also the most confident and happy yes I have ever said. I have always dreamed about us being together forever.

It might sound like a kliché, but Andreas is not only my boyfriend, he is also my best friend. When I’m whit him everything is better and more fun. I think we are the perfect couple – and a extremely good team.

The reason why I haven’t revealed the big new before today, is because I wanted to tell my best friends about it face to face when I got home to Denmark for the summer holiday. I didn’t wanted them to read the news on Facebook.

We are SO happy, it’s feels SO right and I feel like the luckiest girl in the world. – I’m so happy that we get to spend the rest of our lives together.

// Josephine

Follow my blog: Facebook here Bloglovin here Instagram here Snapchat: Jhelbrandt

Comentários


bottom of page