top of page

I’m staying at a palace this weekend!


687076_64_z_Fotor_Collage_Fotor

Jeg kan love jer for, at der er tryk på mit program de her dage. Udover at jeg skal have styr på hele finalen til Queen Of Scandinavia inden jeg går på sommerferie, mit modelbureau har en del opgaver lige nu, og at der er kommet nye vare til min shop på JUST FINE, som jeg skal have lagt op, så er juni også lig med eksamensperiode.

I dag skal jeg sidde på uni i fem timer til en skriftlig eksamen i reflektion og mens jeg sidder der får jeg samtidig en eksamen i mediesprog som jeg skal aflevere på mandag. Som I kan hører har jeg nok at se til.. Selvom det bliver en hård weekend, med fokus på opgaveskrivning og eksamen, så er jeg heldigvis i skønne omgivelser. Jeg er nemlig tjekket ind på Hotel Plaza i Odense, så jeg ikke skal pendle frem og tilbage mellem København og Odense mens jeg laver den her opgave. Hotellet ligger i min gamle baghave, altså lige midt i centrum af Odense og 2 minutter fra banegården, og så er her super hyggeligt. Dejligt indrettet, skøn morgenmad, perfekt placering og meget venligt personale. Dejligt

:-)

// Josephine

In english I have a lot of things going on right now with Queen Of Scandinavia, Preferred Models and my fashion store JUST FINE. At the same time, this time of year is always packed with exams. This weekend you will find my with my head in the books, but still in amazing soundings. I’m staying at Hotel Plaza in Odense, a very nice, cozy and charming hotel – not to mention their breakfast!


Comments


bottom of page