top of page

I USED TO SLEEP AT NIGHT


Fredag aften kunne jeg så ikke helt alligevel holde mig til arbejde 😉

Martin Balzer, manager på ZEN havde premiere på hans nye koncept ”House Of Zen,” og da jeg havde lovet at kigge forbi, måtte jeg hellere overholde det. Jeg mødtes med et par veninder, og havde en super hyggelig aften, selvom jeg virkelig var træt.

Jeg tog bilen der ind, så jeg formåede at have en alkoholfri bytur. Derfor er jeg også totalt klar til min aftale, med tre skønne veninder i aften. Om lidt kører jeg hjem til Izabell, som jeg blev veninder med, da jeg gik på højskole. Der stiller jeg bilen og hygger et par timer, inden vi tager ind på Baglokalet og mødes med min anden højskoleveninde Amanda og hendes veninde Nathalie. Derfra går turen nok på HIVE og videre på Simons.

Jeg glæder mig til en fantastisk aften i godt selskab!

// Josephine


Comments


bottom of page