top of page

Ikke langt fra Queen Of Scandinavia til Copenhagen Fashion Week

KATRINE1

I 2010 deltog Katrine Bonde i Queen Of Scandinavia. Hun vandt titlen som Miss Exlusive Of The World 2011, og vandt dermed æren og oplevelsen at repræsenterede Danmark ved den internationale finale i Tyrkiet. 

Queen Of Scandinavia var startstuddet på Katrines modelkarriere. I dag har hun modelkontrakt hos et af landets største modelbureauer, og med jobs som covermodel på Femina og flere catwalkshows under Copenhagen Fashion Week, må man sige at Katrine har godt gang i en rigtig modelkarriere. 


KATRINE

Jeg mødte Katrine under modeugen, hvor hun fortalte, hvad det har betydet for hende, at deltage i Queen Of Scandinavia, og lige før hun løb på catwalken sammen med de andre modeller, nåede hun lige at fortælle at den eneste catwalk træning hun havde fået, var i forbindelse med det, hun lærte under Queen Of Scandinavia.

Jeg var meget spændt på at se Katrine på catwalken, og blev meget glad og stolt, da jeg så hende komme ned mod os, med sine flotte ben og en stensikre gang. 

Så på trods af manges fordomme om skønhedskonkurrencer og hvad de kan fører til, så er her et levende bevis på. at der ikke nødvendigvis er ret langt fra catwalken på Queen Of Scandinavia til catwalken på Copenhagen Fashion Week. 

IMG_1275

Her fortæller Katrine lidt om sin udvikling op oplevelse:

I 2010 deltog jeg i Queen of Scandinavia. I forbindelse med konkurrencen lærte jeg helt vildt meget om mig selv, om at møde nye mennesker, om at arbejde som model og ikke mindst om hvordan man går rigtig på en catwalk. 

Josephine gav også nogle meget gode råd om, hvordan man begår sig ude i verden og til de store konkurrencer, når der hele tiden hviler øjne på én. Personligt gav konkurrencen mig en masser erfaring med at møde og omgås nye fremmede mennesker. Det var super god træning for mig at jeg skulle snakke med alle de andre deltagere og arrangører i stedet for at isolere mig. Catwalktræningen på de høje hæle har jeg senest fået glæde af, da jeg gik shows under Copenhagen Fashion Week i år. Faktisk bruger jeg tit af den erfaring jeg fik under Queen of Scandinavia, når jeg er ude på modeljobs i dag.

Min deltagelse i Queen of Scandinavia har ikke gjort det sværere for mig at få jobs som model, tværtimod.

//Katrine Bonde


IMG_1282

Katrine er ikke det eneste eksempel, på at Queen Of Scandinavia kan være startskuddet til en stor modelkarriere.  Stort set alle vores vindere har som minimum fået tibudt danske modelkontrakter efter deres sejr i Queen Of Scandinavia. Vi har tidligere vindere der i dag går shows under modeuger i hele europa, og får jobtilbud flere steder i hele verden.


IMG_1325

Her er et billede af Celine Alrø, der i 2011 vandt Queen Of Scandinavia og i 2012 repræsenterede Danmark i Top Model Of The World. I dag er hun på kontrakt hos Unique Models. Under modeugen i år gik hun bl.a. show for By Malene Birger.


ce

// Josephine

Comments


bottom of page