top of page

INDRØMMELSERNE FORTSÆTTER // EAST COPENHAGEN

Den her uge er åbenbart min uge for personlige afsløringer og erkendelser 😉 I går afslørede jeg, at jeg har et hårdt overforbrug af solbriller, Andreas fik tilføjet, at jeg har en svaghed for grå hyggebukser, og nu vi er i gang, kan jeg lige så godt indrømme, at jeg også er jævnt glad for at købe nye sko.

En af de ting, som jeg til gengæld ikke har huset fyldt med er ringe. Jeg har nogle enkelte få, som jeg er virkelig glad for. Mine samling af ringe består, af nogen jeg har fundet på loppemarkeder rundt om i Danmark, i små butikker rundt om i verden bl.a. Marakesh, Sri Lanka og Vietnam – og så nogle af dansk design og mere elegante af slagsen, som den nye og helt vidunderlige ring jeg netop har tilføjet til min samling fra East Copenhagen Jewellery.

Når man har den på, ligner den to ringe, der sidder med et elegant mellemrum, men ringen hænger sammen i én og sikre, at mellemrummet bevares, når du har den på i løbet af dagen. Den er lavet i rhodineret sterlingsølv og udsmykket med 54 facetslebne hvide zirkoner.

Det er super trendy med mange ringe på alle fingre lige for tiden, og derfor er det elegante og egentlig også ret tidsløse design som ringen har, alligevel også meget nutidigt. Min nye East Copenhagen ring ser ud af noget, og giver følelsen af at have to ringe på én finger.

Du finder ringen på deres website her, og kan sele hele sortimentet her.

// Josephine

Følg min blog på Facebook her Bloglovin her Instagram her Snapchat: Jhelbrandt

Comments


bottom of page