top of page

Inspiration // Det alternative pumpkin


IMG_4633.PNG
IMG_4632.PNG

Halloween er over os, og selvom det er mange år siden, at jeg klædte mig ud og bankede på dørerne i nabolaget, og egentlig slet ikke har tænkt over Halloween de seneste par år, så er jeg nu tilbage.

Det er jeg fordi, at jeg så de her helt vildt skønne græskar på nettet. Det kan godt være, at de ikke er ret uhyggelige, og derfor måske ikke passer til den traditionelle Halloween, men jeg synes alligevel lige, at jeg ville dele dem med jer. Jeg synes virkelig at de er fine, og kan være med til at bringe lidt hyggeligt lys ind hverdagen, nu hvor mørket så stille har sneget sig ind på os.

Indmaden kan du spise, så det er win-win 😉 Jeg er selv ret vild med at riste kernerne på en varm pande, med lidt salt og bruge dem som snacks eller i salater.

Hermed et lille tip givet videre. God Halloween! 😉 // Josephine

Comments


bottom of page