top of page

Inspiration // Winter Jackets

meotine_racoon_black11-650x732_Fotor_Collage_Fotor

1 – Noisy May  // 2 – Ralph Lauren // 3 – Svea // 4 – NLY Design // 5 – Vans // 6 – Meotine // 7 – Alpha Industries // 8 – Meotine // 9 – Rut&Circle

Hvert år står jeg i samme svære siuation – hvordan skal årets vinterjakke se ud? Vinterjakker er en af de få ting, som jeg har virkelig svært ved at beslutte mig omkring, og ofte går den halve vinter, med lag på lag i efterårstøj før jeg finder den rette vinterjakke der kan holde mig varm.

I år satser jeg på, at komme vinteren lidt bedre i møde, og derfor er jeg allerede nu begyndt at overveje hvordan årets vinterjakke skal se ud. Ovenover har jeg fundet ni jakker, som jeg godt kunne se mig selv i denne vinter. Måske du kan det samme?

In english: Every year i have a hard time finding the right winter jacket. I find it really hard to choose the one and only, and some times half the winter is gone, before i find the right jacket to keep me warm.

This year i’m planning to be ready for the cold danish winter, so I’m already started to look for the right winter jacket. In the picture above, i have found nine jackets that I can see my self wearing this winter.

Comments


bottom of page