top of page

Inspiration til boligindretning // Smarte opbevaringsmøbler

Som jeg skrev forleden er jeg ved at flytte rundt og lave om i min lejlighed. Og i min bestræbelse på at det hele skal se godt ud, kan jeg godt komme lidt i problemer med plads til opbevaring af alle mine ting. Jeg synes det er ret svært at finde fede ting til opbevaring.

I min søgen faldt jeg over hjemmesiden Luxoliving.dk. De har et bredt udvalg af alle mulige lækre ting til boligen. Jeg har her fundet et par fede opbevaringsmøbler som jeg går og overvejer at finde plads til her hjemme. Du kan selv gå på jagt blandt alle deres flotte møbler her.

Når jeg engang har fået styr på lejligheden igen så laver jeg en nyt indlæg med billeder fra mit hjem. I kan se min seneste private “room-tour” her.house-doctor-factory-organizer-jern

kahler_unit_bord_image

// Josephine


billede

Comments


bottom of page