top of page

Inspiration til boligindretningen

Projekt omrokering og re-indretning er stadig i fuld gang her hjemme, og når jeg ellers har et øjeblik væk fra arbejdet, som fylder rigtig meget lige for tiden, så bruger jeg lidt tid på at surfe nettet rundt for inspiration og god stil.

I går sad jeg og ledte efter nogle nye gardiner og faldt i den forbindelse over hjemmesiden Stila.dk, som jeg synes har nogle virkelig flotte billeder, og som giver mig masser af inspiration til min indretning. De sælger forskellige typer af gardiner og går meget op i både design og funktionalitet. Da jeg flyttede ind, købte jeg et par hurtige gardiner i Ikea og smed op, men nu leder jeg efter noget der er lidt kønnere, og der har Stila.dk altså rigtig mange gode bud!

Selvom jeg nyder at gå og rykke rundt i min lejlighed her i Odense, så glæder jeg mig altså også helt vildt til at skulle flytte tilbage til København igen, og rykke ind i en hel tom lejlighed, der bare venter på at blive indrettet smukt og hyggeligt.

Som I kan høre er jeg ret vild med at flytte rundt og indrette mit hjem. Engang drømte jeg faktisk om at blive indretningsarkitekt. 😉

Her er lidt af de billeder jeg har fundet på Stila.dk

stuen-22

// Josephine


billede

Comments


bottom of page