top of page

INSPIRATION TIL DIT FESTIVAL LOOK


festivalstyle

nr. 1 – her // nr. 2 – her // nr. 3 – her // nr. 4 – her // nr. 5 – her // nr. 6 – her // nr. 7 – her

I dag drager de første festivalgængere afsted mod Roskilde, er du en af dem som også kan se frem til en festival-oplevelse i løbet af sommeren? Så kommer jeg her med syv items, som jeg mener passer perfekt til dit festival-outfit.

:-)

Jeg skal ikke selv på festival i år, men jeg har sørget for at komme på snapchat med nogle af mine seje kollegaer som er på vej til Roskilde, så jeg kan følge lidt med 😉

Lige om lidt er jeg på vej ud af døren. Jeg skal til fødselsdag hos Caroline og min ven Patrick som har slået deres fødselsdag sammen og holder poolparty inden vi skal ind og sige farvel til Sunday som holder lukke fest i aften 😉 Husk I kan følge med på min snapchat (jhelbrandt)

Nyd vejret!

// Josephine

Comments


bottom of page