top of page

INSPIRATION TIL DIT JULEFROKOST OUTFIT

Rød skindjakke fra Munderings Kompagniet, sort Malene Birger kjole, bluse fra Samsøe Samsøe, rød Second Femalekjole, Jumpsuit fra NewLook, Blondebluse fra Vero Moda, blå kjole fra NLYTrend, bukser fra Glamorous, rød skjorte fra NLYTrend.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg fortaler for at lade rød indgå i et hvert festligt outfit i december måned. Særligt til julefrokoster, synes jeg at det fungere. Ovenfor har jeg vundet ni items som du med helt ro i maven kan iklæde dig, hvis du ønsker et cool og trend-sikkert julefrokost outfit. Velour er uden tvivl en af sæsonens største trends og det lækre stof fungere både som bluse, kjole eller buksedragt. Det grønlige velour jumpsuit fra NewLook er jeg i øvrigt helt vild med, så det har jeg naturligvis klikket hjem til mig selv 🙂

Nedenfor har jeg samlet lidt inspiration til hvordan du kan style din velour.

// Josephine

Følg min blog på Facebook her Bloglovin her Instagram her Snapchat: Jhelbrandt

Comments


bottom of page