top of page

INVISALIGN UPDATE / SE MINE TÆNDER MED OG UDEN BØJLE

Kan du se på hvilket af ovenstående billeder jeg har bøjlen på? De færreste opdager den lille plastskinne, jeg har siddende på tænderne, og den betyder kan jeg få rettet mine tænder helt uden gener.

Jeg har længe gerne ville have rettet mine tænder, men tanken om at skulle have monteret togskinner i hele munden, har været alt for uoverskuelig. Derfor blev jeg også meget nysgerrig, da jeg læste at man kunne få rettet tænder med en usynlig bøjle.

Den usynlige bøjle hedder Invisalign og jeg har haft den på i 13 uger nu, og kan forvandlingen er helt vild! Jeg glæder mig til at vise før og efter billeder, når jeg er helt færdig! 🙂

Som barn havde jeg tre år med togskinner og yderligere to år med andre bøjler, og da jeg fik dem af svor jeg, at jeg aldrig skulle have bøjle på tænderne igen. Det tager jeg tilbage nu, for Invisalign er en helt fantastisk oplevelse. Mine tænder er blevet rettet helt vildt og det helt uden, at jeg har tænkt over, at jeg har haft bøjle på.

Jeg får lavet min Invisalign behandling hos Klinik Holstein i Charlottenlund. Nimi der har klinikken er en af Danmarks førende Invisalign eksperter, og underviser andre tandlæger i hele Europa i hvordan bøjlerne bruges. Han tilbyder også en gratis forundersøgelse, hvor han fortæller dig mere om, hvad bøjlen kan gøre for dine tænder og hvordan resultatet kan blive. Det har jeg skrevet meget mere om her.

Bøjlen skal jeg have i munden 22 timer i døgnet. Det betyder, at jeg kan tage den ud, når jeg spiser, og dermed undgår jeg også, at min mad sidder fast i bøjlen, som det nemt gør hvis man har togskinner på.

Du kan læse alt om behandlingen og se de ofte stillede spørgsmål her.
OVENFOR HAR JEG BØJLE PÅ – NEDENFOR HAR JEG IKKE.
// Josephine

Følg min blog på Facebook her Bloglovin her Instagram her Snapchat: Jhelbrandt

Comments


bottom of page