top of page

IT’S BEEN AWHILE
Jeg kan ikke huske hvornår, der sidst er gået så mange dage uden, at jeg har fået opdateret min blog. Det skyldes to ting.

For det første har jeg haft nogle tekniske problemer, som betyder at siden ikke har været tilgængelig online, og så giver det ligesom ikke mening at poste nyt indhold. Årsag nummer to er, at jeg har så sindssygt meget (spændende) arbejde, at se til lige for tiden. Min verden er virkelig blevet vendt på hovedet den sidste måned, og pludselig er jeg gået fra at arbejde 4-5 timer om dagen og nyde resten af døgnet, til nu at arbejde stort set hele tiden. Jeg elsker mit nye iværksætter-projekt, så det gør mig ikke noget at arbejde, men det ærger mig naturligvis, at det har fået lov til, at tage lidt fokus fra min egen blog.

Anyway nu er jeg tilbage, jeg har fået styr på de største arbejdsopgaver, og vil nu igen finde tid til at opdatere min blog dagligt. De næste par dage vil jeg sågar skrue helt ned for arbejdet, for at være mere sammen med Andreas. Hvorfor denne prioritering spørg du måske? Det vil jeg fortælle mere om i løbet af weekenden.. Store ændringer er på vej.

Husk at I altid kan følge med på min Instagram (@josephinehelbrandt), hvor jeg opdatere flere gange dagligt fra mit liv i eksotiske Vietnam 🙂

Comments


bottom of page