top of page

IT’S OFFICIAL ..
SÅ blev det officielt – og selvom det i virkeligheden ikke handler ret meget om mig, så føler jeg nu at mit liv, og særligt mit forhold er blevet seriøst for alvor. Tænk engang – nu er jeg kærester med en mand på 30! Med ét synes jeg pludselig, at jeg selv blev meget voksen. Sådan helt officielt er man vidst voksen, når man er kærester med en på 30. 😉

I går startede Andreas sit tredje årti, og jeg kan love jer for, at det blev fejret med manér.

Lørdag startede vi fejringen med en tur i Mystery Makers. Han havde inviteret 20 af sin nærmeste venner og familie, men da alle ikke kendte hinanden på forhånd, var det en perfekt måde, at starte festen på. Vi blev delt op i to hold og spærret inde i hver vores rum, der var designet som et laboratorium. Herefter blev tiden sat i gang, og vi havde én time til at gennemgå rummet for ledetråde og gåder, der skulle føre os til den store nøgle, der skulle bruges til at slippe ud af laboratoriet. Hvert hold kæmpede mod hinanden og vinderne var det hold, der først åbnede døren ind til de andre.

Jeg synes, at det var hamrende sjovt og en fuldstændig genial måde at ryste folk lidt sammen på. Det betød også, at folk ikke længere var fremmede for hinanden, da vi mødtes senere på aften til middag og fest, og det betyder virkelig meget for stemningen.

Mystery Makers har alle mulige forskellige spil, og uanset om man ønsker at ryste sine gæster lidt sammen, skal holde et firmaarrangement eller bare trænger til en pisse sjov oplevelse med tøserne, så kan det virkelig anbefales!

Efter en skide sjovt formiddag tog vi alle sammen hjem hver for sig, og gjorde os klar til om aftenen. Andreas havde valgt at holde sin fødselsdagsmiddag på restaurant Fabio på Frederiksberg. Det er en af mine absolutte favorit spisesteder i København. Stemningen er helt vildt hyggelig, maden og vinen er fantastisk, og personalet er altid smilende og serviceminded.

Vi startede med bobler i deres lounge, nød middagen i restauranten og sluttede af med cocktails tilbage i loungen. Det fungerede virkelig godt.

Normalt når man sådan holder rund fødselsdag, plejer der ofte at blive holdt lidt taler. Andreas er lidt tosset, så han havde frabedt sig taler. Heldigvis trodsede hans mor ham og holdt en rigtig sød tale. Så modig er jeg ikke blevet endnu 😉 men jeg synes alligevel, at han skulle have et par søde ord med på vejen, og derfor havde jeg arrangeret, at Maria kom og sang et par sange, som jeg havde fundet og som skulle være sange fra mig til ham.

Maria sang fuldstændig fantastisk. Jeg havde været nervøs for, om tre sange blev for meget, men da hun var færdig, ville jeg have ønsket, at hun var blevet ved. Det var virkelig godt! Hvis du selv står og skal holde et festligt arrangement eller et indslag til en du holder af, så kan jeg virkelig varmt anbefale at booke Maria. Det er et anderledes, overraskende og smukt indslag. (Du kan finde Maria på Facebook her.)

Da klokken havde passeret midnat, og vi havde drukket den første håndfuld lækre cocktails, tog vi videre i byen. Natklubben Arch blev omdannet til en abefest, og stort set hele selskabet blev til klubben lukkede. Det var virkelig en sjov fest, men det betød også, at vi var rimelig ramt af tømmermænd og for lidt søvn, da klokken slog 11.00 søndag morgen, og jeg vækkede Andreas med fødselsdagsbrunch og gave.

En af gaverne var, at jeg overraskede ham med en tur på Comwell Hotel Borupgaard, som er et helt vildt lækker spa og konference hotel i Snekkersten ved Helsingør. Jeg vidste, at Andreas ville have tømmermænd søndag, og han havde selv ytret ønske om, at kunne blive liggende i sengen hele dagen, men det synes jeg altså var for kedeligt på hans 30 års fødselsdag. Derfor tænkte jeg, at en tur i spa ville passe perfekt – og det gjorde det heldigvis!

Vi havde en sindssygt hyggelig dag, hvor vi kunne slappe af og pleje vores tømmermænd, mens vi fik grint og hygget os. Comwell Borupgaard har en helt fantastisk spa med både udendørs og indendørs bade. Vi startede i den udendørs jazucci og det var som guf for sjælen! Bagefter gik vi indenfor og nød de mange forskellige bade og saunaer. Jeg har efterhånden været på rigtig mange spahoteller, men jeg synes virkelig, at Borupgaard har et godt og bredt udvalg af forskellige spabade- og rum, som man kan gå op opdagelse i.

Efter nogle gode timer i spaaen gik vi op på vores virkelig lækre værelse og slappede lidt af, inden vi skulle ned i restauranten og havde en VIRKELIG lækker fireretters middag. Maden var helt fantastisk, og personalet var hamrende søde, så det blev en rigtig god oplevelse!

Generelt er jeg virkelig fan af sådan en getaway, hvor man får tid til at slappe af og komme lidt væk fra hjemmet. Dertil synes jeg, at Comwells SpaDelight er genialt! Der er alt inkluderet – både overnatning, adgang til spa, en fantastisk middag og en lækker morgenmad – så fra man ankommer, til man går, skal man bare læne sig tilbage og nyde livet. Og så er det faktisk ikke engang særlig dyrt! 🙂


Som I sikkert kan fornemme, har vi haft en virkelig skøn weekend og Andreas har været ét stort smil hele vejen igennem – det har næsten været det bedste! 🙂

// Josephine

Følg min blog på Facebook her Bloglovin her Instagram her Snapchat: Jhelbrandt

Comments


bottom of page