top of page

JANUAR UDSALG / WISH LIST


denher

Nr. 1 – her // Nr. 2 – her // Nr. 3 – her // Nr. 4 – her // Nr. 5 – her // Nr. 6 – her // Nr. 7  – her // Nr. 8 – her // Nr. 9 – her

Har du endnu ikke fået udnyttet de gode priser, som januar traditionen tro har at byde på? .. Så er du ikke alene. Jeg har slet heller ikke haft tid til at gå på udsalg, men heldigvis er der også udsalg online, og derfor kan vi der ikke har nået at få fingrende i de gode tilbud endnu stadig nå det!

:-)

Jeg har klikket nederdelen og den lyserøde top hjem, resten af sagerne gad jeg også godt have hængende i mit skab, men der desværre ikke plads til ret meget mere. Derfor sælger jeg også lidt ud af mit garderobe på min second hand shop. Så nu du alligevel går igang med shoppingen kan du jo også lige kigge forbi der 😉

// Josephine

Comentarios


bottom of page