top of page

JEG FLYTTER TILBAGE TIL DANMARK
For snart 15 måneder siden forlod jeg Danmark med en helt masse forhåbeninger, men uden at vide, at det kommende eventyr skulle blive den bedste tid i mit liv!

Desværre har alting en ende, og som nogle af jer nok havde regnet ud, så har jeg selvfølgelig ikke tænkt mig at leve 12.000 kilometer fra Andreas – og som I måske også fangede, da jeg udgav indlægget om, hvordan min økonomi har hængt sammen siden jeg flyttede her til, så kan man naturligvis ikke leve for evigt på sin opsparing.

Derfor flyver jeg tilbage til Danmark om en uge d. 25 april. Det bliver sindssygt mærkeligt at komme hjem igen, og jeg synes, at det er hamrende hårdt, at skulle forlade Ho Chi Minh City. Jeg ELSKER at bo her, jeg er virkelig faldet til, og jeg føler mig oprigtigt hjemme i byen.

Da vi flyttede her ud var det egentlig uden bagkant, og vi ville være afsted så længe, vi havde lysten. Jeg har stadig mega meget lyst til at bo her, men fordi vi valgte at starte Preferred Bloggers og altså ikke har haft et arbejde, hvor vi kunne tjene penge, så har vores Vietnam-eventyr fået en naturlig afslutning – for nu.

Heldigvis har jeg allerede booket en flybillet retur her til senere på året. Det var simpelthen nødvendigt, for at jeg overhovedet kunne forlade byen nu 😉 Jeg er nødt til at vide, at jeg kommer tilbage. Samtidig er det naturligvis drømmen, at mit projekt med Preferred Bloggers kommer til at betyde, at jeg skal ud et par gange om året. Helt slip i den her skønne by, giver jeg altså ikke 😉

Lige nu forsøger jeg at hive det sidste ud af byen. Det sidste billige og mega lækre mad, de sidste ture i billig Uber, de sidste solstråler og de sidste middage og spilleaftner med mine søde danske veninder, som jeg virkelig kommer til at savne. Hold kæft hvor har jeg haft virkelig mange gode grin sammen med dem. Det er trods alt dejligt, at de bliver her ude lidt længere, så jeg kan følge lidt med i byens udvikling gennem dem 😉

At Andreas allerede rejste hjem for tre uger siden gør det heldigvis lidt nemmere at komme hjem. Ham savner jeg. At min fødselsdag så også er lidt om hjørnet, og at den skal fejres med hele min familie og alle mine søde veninder, gør også det hele lidt nemmere 😉

Jeg håber virkelig ikke, at det er sidste gang, at jeg kommer til at bo i udlandet. Det har været den fedeste oplevelse, den bedste tid i mit liv og det største eventyr. Jeg er SÅ klar på mere!

Comments


bottom of page