top of page

JEG HAR TESTET EN SYREKUR – DEN GIVER FLOTTERE OG MERE ENSARTET HUD
Da jeg første gang stiftede bekendtskab med en syrepeel, var det en ret vild oplevelse. Tænk at putte syre i ansigtet, for efterfølgende at få en brændende fornemmelse og blive helt rød i huden. Ikke umiddelbart noget der lyder hverken rart eller sundt for noget som helst. Alligevel er jeg blevet ved og er nu tæt på afhængig af en god syrepeel, fordi jeg har set hvad det gør ved min hud.

Derfor var jeg heller ikke nervøs for at kaste mig ud i en måned lange peel-kur, da jeg fik det her vidunder-produkt i gave af Lancôme. De har foræret mig det, men det har ikke været en del af aftalen, at jeg skulle skrive en anmeldelse på min blog. Det gør jeg alligevel, fordi jeg virkelig godt kan lide produktet og aldrig vil snyde jer, for et godt beauty-tip!

Det der bl.a. er anderledes ved Lancômes Visionnaire Crescendo kur i forhold til andre syrepeels er, at den ikke skal vaskes af. Det er altså ikke noget med at holde øje med tiden og finde vaskekluden frem efter 10 minutter, som jeg ellers er vandt til med den her type ret heftige ansigts peels. Derudover kommer den i to faser. Fase et hjælper med at vænne huden til syren, så den kan tåle en lidt hårdere behandling i step 2.

Man stater med at påfører step 1 hver aften inden sengetid i 14 dage. Step 1 arbejder for en mere ensartet hud, der bliver blødere og mindre mat. Allerede efter de første par dage kunne jeg se forskel på min hud og derfor var jeg også super spændt på at se om skridtet videre til step 2 ville forbedre min huds udseende yderligere – og det var faktisk tilfældet.

Efter min tid i Vietnam har jeg kæmpet lidt med nogle små knopper. Det er ikke bumser, men de er skide irriterende, og efter at jeg har brugt step to i nu 10 dage, er knopperne næsten væk.

Jeg er altså mildest talt lykkelig for hvad den her kur har gjort for min hud. Jeg føler, at jeg ved at få min hud tilbage som den var inden jeg flyttede til Vietnam, hvor jeg næsten aldrig havde problemer. Det eneste minus ved kuren er, at den tørre min hud lidt ud. Jeg har generelt tendens til tør hud, og derfor har jeg været nødt til at tilføje ekstra meget fugt om dagen for at kompensere for den manglende fugt om natten. – men det har jeg godt kunne leve med, når jeg samtidig har kunne se min hud blive flottere og flottere for hver dag 🙂

Er du selv interesseret i at prøve kræfter med kuren, så kommer du direkte til en shop, hvor det forhandles online, ved at klikke – her.
Dette produkt fra Lancome har jeg fået i gave.

bottom of page