top of page

JEG OVERGIVER MIG
Jeg må overgive mig. Fra at være hende, der synes yoga var noget pjat, er jeg nu blevet hende, der nyder det hver morgen – i de vildeste omgivelser. Har I set med på snapchat?

Egentlig træning synes jeg stadig ikke det er – jeg kan godt mærke, at der sker noget i min krop, men for mig er træning mere noget med høj puls og sved på panden. Anyway så nyder jeg virkelig, at starte min dag med enten Tai Chi eller Yoga, som tilbydes på det hotel hvor vi lige nu er flyttet ind – i den vildeste villa by the way – jeg laver snart en video, så I kan se 😉

Forleden delte jeg mine tips til hvordan du undgår, at tage på i ferien – og lad mig tilføje at morgen yoga, er en god måde at starte dagen på, man føler sig sund og jeg synes, at det bliver nemmere at træffe sunde beslutninger resten af dagen.

I dag går turen videre op igennem Vietnam, og selvom de næste hoteller ikke tilbyder yoga, så tror jeg selv, at jeg vil prøve at starte dagen med lidt stræk og bøj. 😉 Næste stop på vores rute er Halong Bay, hvor vi skal se noget af det natur, der betragtes som verdens smukkeste. Vi skal ud og trekke lidt på nogle af klipperne, og jeg har lidt svært ved at finde et outfit i min kuffert, som helt vil kunne matche den vilde natur og de mange kilometer, der skal i benene. Det er mest bare kjoler, sandaler og små toppe, der gemmer sig i min baggage.

Jeg må til at få mig noget nyt der kan bruges både til yoga og trekking.

Nedenfor har jeg samlet lidt af det tøj, som jeg har kigget på. Det grå sæt fra Engelbert Strauss er pænt og neutralt og så er det lavet af et lækkert materiale, som huden kan ånde igennem, det er jeg ret vild med. Den lyserøde bluse fra Adidas synes jeg også er super fin, og den vil passe ret godt til morgen-yoga.// Josephine

Følg min blog: Facebook her Bloglovin her Instagram her Snapchat: Jhelbrandt
bottom of page