top of page

Jeg skal aldrig mere barbere ben..


I hvertfald ikke fra omkring marts måned og resten af mit liv. Jeg er startet på laser behandlinger der skal fjerne hår uønskede steder permanent.

Det er hos klinikken Slim Curves i Odense, der også laver fedtfrysninger og fjerner tatoveringer, at jeg får mine laserbehandlinger, og modsat alle andre klinikker jeg har hørt om, så gør det slet ikke ondt at få behandlingerne hos Slim Curves.

Jeg har fået de to første behandlinger og i dag er det tid til den tredje. Det foregår ved at jeg bliver lagt på en briks, smurt ind i gel på det sted hvor hårene skal fjernes og så køre de en laser/maskine der varmer og prikker lidt, henover det område hvor hårene skal væk.

De siger at man skal have 3-6 behandlinger før alle hår er væk. Jeg har som sagt kun fået de to første og allerede nu er der stort set ikke flere hår tilbage under mine arme. Det er så fantastisk!

Jeg glæder mig helt vildt til at have fået alle behandlingerne, og tanken om at jeg ALDRIG skal barbere mine ben igen er jo fuldstændig ubeskriveligt fantastisk!

Jeg holder jer opdateret om forløbet – men vil allerede nu anbefale alle piger at forære sig selv sådan en omgang behandlinger. Jeg kan allerede mærke, hvor meget nemmere livet bliver når man slipper for at stå med skraberen i hånden og bruge 20 minutter under bruseren.

I kan tjekke Slim Curves hjemmeside ud her.

Comments


bottom of page