top of page

JEG STOPPER MIT ARBEJDE MED QUEEN OF SCANDINAVIA: Det sker der nu


De sidste par dage har jeg simpelthen fået så mange søde beskeder fra piger der har været til casting eller med i finalen og fra forældre. Beskederne kommer efter, at jeg har offentliggjort, at jeg stopper som ansvarlig for Queen Of Scandinavia, og det har virkelig været rart at høre fra så mange, at man har været med til at give dem en rigtig god oplevelse og et minde for livet.

De sidste par dage har I også haft mulighed for at stille mig nogle spørgsmål omkring mit exit, og dem svarer jeg på her.


Hvad skal der ske med Queen Of Scandinavia når du stopper? Det spørgsmål har jeg fået mange gange efter, at jeg i mandags offentliggjorde, at jeg stopper som ansvarlig for skønhedskonkurrencen i Danmark.

Svaret er, at der endnu ikke er fundet en der skal overtage. Den svenske hovedorganisation  og licensholderen Peter Hadward har derfor fået ansvaret tilbage for Danmark. Om der kommer en person fast i Danmark som skal kører QOS videre, det vides ikke endnu.

Et andet spørgsmål I har stilt mig er hvad jeg nu skal lave. Først og fremmest skal jeg bruge noget mere tid på Preferred Models og ikke mindst JUST FINE som jeg har relanceret og åbent for alvor i år, efter en god testsæson sidste sommer. Derudover skal jeg selvfølgelig have gjort min journalistuddannelse færdig og så går jeg med nogle tanker og planer der skal sættes i verden efter nytår. Det kan jeg ikke røbe så meget omkring endnu

:-)


I har også spurgt til mit bedste minde med Queen Of Scandinavia, og det har jeg virkelig svært ved at svare på. Et af mine bedste minder er fra finalen i 2014. Jeg synes simpelthen at pigerne gjorde det så godt, og jeg var meget stolt over hele det show vi havde fået sat op. Et andet minde som sidder fast i mig er selvfølgelig da jeg selv vandt den internationale skønhedskonkurrence Miss Exclusive Of The World, men faktisk i lige så høj grad også da mine piger vandt internationalt. En ting er at jeg selv har kunne vinde, men at være med til at udvælge og træne andre så de også vinder, det har virkelig været en fed succes-oplevelse. Særligt når vi har haft fire vindere på fire år, og vi normalt i Danmark vinder en international skønhedskonkurrence hver 10-15 år.

Jeg var også rigtig glad for at være med som producer og vært på Miss World Sweden i Stockholm. Det var sindssygt sjovt at arbejde med konkurrencen på en ny måde, og bådesætte hele showet op, og være vært og guide publikum igennem aftenen.


miss

Sidst men ikke mindst har jeg virkelig nydt de mange ‘Miss Middage’ hvor jeg har samlet de piger der har vundet QOS gennem tiden og vi har spist noget god mad, drukket lækre drinks, snakket, hygget og danset. Jeg er virkelig glad for de piger som jeg har fundet gennem tiden, og som alle er virkelig søde, kloge, sjove og ambitiøse piger fyldt med personlighed. Jeg er så glad for, at det ikke er et hold fyldt med divaer jeg har fået samlet 😉 ��


IMG_1696

Sidst men ikke mindst er der blevet spurgt til om jeg selv kunne finde på at stille op til en skønhedskonkurrence igen. Man skal aldrig sige aldrig, men det tror jeg ikke. Den tid er ligesom forbi. Jeg har været for mange år på den anden side end den deltagende, og jeg tror i stedet, at jeg vil bruge min tid fremover på at udforske andre brancher og eventyr.

:-)

// Josephine

Comments


bottom of page