top of page

JEG STOPPER MIT ARBEJDE MED QUEEN OF SCANDINAVIA: SÅDAN STARTEDE DET HELE


I går offentliggjore jeg, at jeg nu stopper som ansvarlig for Queen Of Scandinavia i Danmark. Det kan du læse her. I løbet af de næste par dage, giver jeg et indblik i min rejse med skønhedskonkurrencen, som har haft en stor og afgørende plads i mit liv de sidste otte år. Jeg svarer også meget gerne på jeres spørgsmål, hvis I har nogen. Bare smid dem i en kommentar, og så samler jeg op på dem løbende. SÅDAN STATEDE DET HELE.. Jeg var taget på weekendtur til Malmø en søndag i maj 2009, da jeg blev ringet op af mit daværende modelbureau, som gerne ville have at jeg tog til en casting i København. Jeg tog toget tilbage mod den danske hovedstad, hoppede i et par jeans og en hvid t-shirt og pyntede vipperne med lidt mascara, som vi altid skulle når der stod casting på programmet. Da jeg mødte op til castingen mødte der mig et overraskende syn. I lokalet var der fyldt med smukke piger i cocktailkjoler, med krøller i håret, høje stiletter og masser af makeup. Lige dér i mine jeans og hvide t-shirt gik det op for mig, at jeg var til casting på en skønhedskonkurrence.

14 dage senere blev jeg kåret som vinder af Queen Of Scandinavia 2009. Dengang havde jeg ingen ide om, at det skulle få så afgørende betydning for mit liv de næste syv år.

3923_76830037905_7687454_n

Da finaledagen kom på Queen Of Scandinavia var min familie taget i sommerhus. Ligesom jeg ikke helst var helt klar over hvad det var for en konkurrence jeg var blevet kastet ind i, tror jeg heller ikke at mine forældre var helt klar over det. Min moster blev dog noget overrasket da hun opdagede, at ingen fra familien havde tænkt sig at se finalen og fik hun lokket min mor hjem fra sommerhus og så kom de ind og så mig. Det tror jeg særligt min mor var ret glad for, efter jeg vandt.

Jeg kan huske at min daværende kæreste blev alt andet end glad da jeg vandt. Han var vidst trist over, at jeg nu skulle rejse tre uger til Polen for at repræsentere Danmark, men jeg tror også han var ret træt af meget af den opmærksomhed som jeg fik i kølvandet på finalen. Det var egentlig ret underligt, at han ikke kunne glæde sig på mine vegne, men heldigvis var det ikke noget, jeg tænkte så meget over dengang.

I september 2009 blev jeg sendt afsted til den internationale skønhedskonkurrence Miss Supranational, som i dag er en af verdens tre ‘Grand Slam’ konkurrencer. Det var en fuldstændig fantastisk oplevelse hvor jeg lærte utroligt meget om mig selv og samtidig lærte piger fra hele verden at kende. Det var en helt særlig oplevelse, som jeg aldrig glemmer. Da vi stod på scenen til det store finaleshow vandt jeg titlen som ‘Miss Elegance’ og den præstation gjorde at jeg fik lov til at repræsentere Danmark i 2010 ved konkurrencen Miss Exclusive Of The World.

Til Miss Exclusive Of The World havde jeg igen en fantastisk oplevelse, og blev veninder med pigen fra Sverige Nina, som jeg stadig ser i dag. Jeg kan huske at jeg inden afrejse sagde til min mor, at jeg ville tage ned og vinde konkurrencen. Hun fik hurtigt forklaret mig, at det skulle jeg nok ikke regne med og at jeg ikke skulle blive skuffet, hvis ikke jeg vandt. Jeg endte både med at vinde titlen ‘Best National Dress’ og HELE konkurrencen. Det var så vildt at blive kronet som vinder af hele konkurrencen foran piger fra hele verden. Efterfølgende har det været fantastisk, at kunne være medvirkende til at andre smukke, seje, danske piger har kunne opleve det samme!

37723_411165922905_6940235_n

Ved siden af mine internationale sejre fik jeg ansvaret for at starte Queen Of Scandinavia op i Danmark, og jeg begyndte så småt med den første konkurrence i 2009 og senere med en landsdækkende castingtour og et kæmpe finaleshow i 2010 og frem til i år. Det har været rigtig sjovt at møde alle de piger, som har været til casting igennem årernes løb, og ikke mindst at møde alle de seje piger som er gået videre til finalerne.

En kæmpe gave har det selvfølgelig også været at lære alle vinderne at kende. Jeg er sindssygt stolt af hver og en af dem, og jeg har stor respekt for hvordan de alle sammen uden undtagelse har arbejdet hårdt og målrettet for at gøre det godt til de internationale konkurrencer. Man skal virkelig ikke tage fejl af de piger, de er alle sammen hamrende seje, fyldt med personlighed, en kæmpe kampgejst og et smittende positivt sind. Jeg er så glad for, at jeg har kunne være med til at give dem de fede oplevelser som de har fået med Queen Of Scandinavia og til de internationale konkurrencer. Heldigvis ved jeg, at jeg kommer til at have kontakt med mange af de piger fremover, selvom jeg nu stopper mit arbejde med Queen Of Scandinavia.

IMG_1696


I morgen tager jeg igen fat i et Queen Of Scandinavia emne, og forsøger at give jer et overblik over de piger som har vundet Queen Of Scandinavia gennem tiden og hvordan de har klaret sig internationalt.

:-)

// Josephine

Comments


bottom of page