top of page

JEG VAR VIDNE TIL ET MIRAKEL


Spiser jeg usundt, glemmer at fjerne makeup, eller har jeg meget travlt, så er min hud den første til at afsløre det. De to først nævnte har jeg heldigvis ret godt styr på, men den sidste kan desværre godt efterlade lidt knopper i min hud. Jeg har en meget travl hverdag med studie, Queen Of Scandinavia, blog og et ønske om også at holde fri og se mine veninder og familie engang imellem. Her op til min fødselsdag har der været ekstra travlt, og jeg var ret ked af tanken om at skulle gå igennem mine fødselsdagsarrangementer med en stresset, knoppet og ujævn hud. Men så blev jeg redet på målstregen!

Torsdag eftermiddag besøgte jeg Anne Q Skincare på Prinsessegade på Christianshavn. Anne gav mig en Dermolissage Silkpeel diamantslibning og næste morgen var ALLE knopperne forsvundet fra mit ansigt, og tilbage var en flot, jævn og ensartet hud. Jeg overdriver ikke, når jeg siger, at Anne på blot 30 minutter formåede at fjerne alle mine urenheder! Dermolissage Silkpeel er en behandling, der indebærer en skånsom slibning af hudens øverste lag. Imens huden bliver slebet af fine diamanter, bliver der tilført et aktivt koncentreret produkt til din hud. Jeg fik en rensende og beroligende olie, og jeg oplevede synlige resultater allerede efter den første behandling. Dermolissage Silkpeel virker bl.a. mod akne, ar, fedtet hus, tør hud, linjer, eksem, træt hud, solskader og pigmentforandringer.

56440dcee2f3f367dd4872f2428c1c6a

Jeg vil virkelig varmt anbefale alle at besøge AnneQSkincare og prøve en behandling. Jeg har selv så mange gange prøvet produkter og behandlinger, der ikke holder hvad de lover, men det er bestemt ikke tilfældet her. Udover et resultat der taler for sig selv, så får du også en dejlig oplevelse i rolige omgivelser. Anne der har klinikken er rigtig sød, ekstremt dygtig og så ved hun rigtig meget om skønhed og hvad der kan hjælpe dig af med dine hudproblemer. Viden hun glædeligt deler ud af mens du får din behandling. For mig var det både et positivt og lærerigt besøg, der både gjorde mig klogere og forvandlede min hud. Besøg AnneQSkincares hjemmeside og læs mere om de forskellige behandlinger her.

// Josephine


Comments


bottom of page