top of page

Julie Sandlau Favorites


Desktop26

1. – Armbånd: her // 2. – Ring: her // 3. – Halskæde: her // 4. – Vedhæng: her // 5. – Armbånd: her // 6. – Ring: her // 7. – Øreringe: Her

Jeg elsker smykker. De kan pifte et hvert halvkedeligt outfit op, og de kan være med til at skabe både et feminint touch og en rå kant. Julie Sandlau er efter min mening en af Danmarks bedste smykke designere. Jeg synes altid hun formår at give sine smykker noget anderledes og hendes kollektioner skiller sig ud fra hinanden, men har alligevel flere fællestræk der gør at man kan mikse hendes smykker og bruge dem sammen gennem flere kollektioner.

Her har jeg fundet nogle ringe, armbånd, et par øreringe, en halskæde og et vedhæng som jeg synes er super fede. Det er måske lidt tidligt, men jeg er allerede begyndt at tænke lidt på julegaveønsker og flere af de her ting kunne helt sikkert godt havne på ønskelisten.

Særligt hendes halskæder er jeg ret vild med!

Du kan tjekke flere Julie Sandlau halskæder og smykker ud her.

// Josephine


billede

Comments


bottom of page