top of page

Kampen om dynen!


Andreas har en dobbeltdyne og uanset hvor sødt og kærligt, tanken om at dele samme dyne er, så er jeg simpelthen ikke fan! Jeg elsker at kunne vikle mig ind i min dyne, klemme den mellem benene og i det hele taget bevæge den rundt, som jeg gerne vil have den. Med en dobbeltdyne føler jeg mig hele tiden i kamp med dynen, og det er svært at komme til at ligge som jeg gerne vil uden at vække manden ved siden af mig..

Problemet er så bare at Andreas elsker sin dobbeltdyne.. og hvad gør jeg så? Jeg har endnu ikke helt regnet ud, hvordan jeg skal få ham til at give slip i den store dyne.. Måske jeg bare skulle give ham en ny i gave, og smide den gamle ud 😉 ? Ej.. Men bottom line må være, at det altså har stor betydning for din søvn, hvilken dyne du sover med.. Trænger du selv til en ny, så vil jeg anbefale dig Dynefabrikken, der har et hav af lækre dyner og puder i lækker kvalitet!

Sov godt 😉

// Josephine


billede

Yorumlar


bottom of page