top of page

Kan ikke stoppe igen..

Nu er jeg gået helt i watch-mode. Online shopping er farligt, men at finde inspiration online kan altså også være en rigtig tidsrøver. Alligevel vil jeg lige dele et site med jer som jeg lige har fundet. Det hedder Ure til alt og de har et kæmpe udvalg af ure fra forskellige brands og i mange forskellige prisklasser.


Skærmbillede 2014-10-16 kl. 10.52.20.png

Jeg er lidt i tvivl om jeg vil have et sort eller et metal ur. Metal kan jeg nok bruge til mest, men jeg synes altså også der er kommet nogle virkelig fede sorte, matte ure på markedet.

Lige nu er jeg ret hooked på de her to ure som jeg har fundet hos uretilalt.


Skærmbillede 2014-10-16 kl. 10.52.49.png

Jeg leder videre 😉 Men hvis du falder over et helt fantastisk ur, så send mig endelig et link.

// Josephine

Sponsoreret indlæg

Comments


bottom of page