top of page

KARMA


Karma handler om at give og få noget igen. Sådan lyder sloganet for en kampagne som Ungdommens Røde Kors netop har sat i gang. En organisation som jeg har støttet i knap to år nu, og du kan gøre det samme!

For KUN 100 kr om året, Kan du være med til at støtte Ungdommens Røde Kors, som arbejder for at hjælpe udsatte børn og unge i Danmark. Jeg selv er vokset op i en kernefamilie og har haft en tryg og lykkelig opvækst, men andre steder i vores lille land sidder der børn der har alvorligt brug for hjælp. Hvis jeg for kun 100 kr om året kan være med til at gøre deres liv bedre, kan jeg ikke finde en eneste grund til ikke at gøre det!

Ungdommens Røde Kors er Danmarks største humanitære ungdomsorganisation. De hjælper udsatte børn og unge med problemer som ensomhed, misbrug, fattigdom og vold. Deres klare mål er at forandre fremtiden for udsatte børn og unge.

I Danmark er mere end hvert 7. barn udsat. Det vil sige, at de lever med problemer, der kan have store negative konsekvenser for både deres barndom, ungdom og resten af deres liv. Det kan være fra det lille barn, der vokser op med forældre, der ikke har ressourcerne til at tage sig af det, til unge mennesker der lever med misbrug eller er havnet i kriminalitet.

Hvert år hjælper organisationen mere end 12.000 børn alene i Danmark. De hjælper med at skabe tryghed og giver hjælp til at håndtere problemer der hjemme, i skolen eller på det personlige plan.


omsorgssvigtede-boern-og-unge1

Jeg håber at, du vil være med til at gøre en forskel. Og hvis det gode formål ikke er motivation nok i sig selv har jeg fundet på noget der måske kan give dig det sidste skub. Jeg vil trække lod om en håndfuld eksklusive hudplejeprodukter fra Babor og et sæt smykker fra Pilgrim, blandt alle der melder sig ind og støtter med 100 kr. Når du melder dig til skal du blot oplyse min “karmakode” 333300, og så er du med i lodtrækningen når jeg finder de vindere af præmierne den 16 oktober.

Karma handler om at give og få noget igen!

// Josephine

Comments


bottom of page