top of page

Klar til eventyrlige Marrakech

DSC00421

10, 9, 8, 7, 6, 5 – 4!!! I dag er der kun fire dage til, at jeg flyver mod varmere himmelstrøg, hvor hygge og eventyr venter. Min kuffert er allerede pakket! Hvert år tager min mor og jeg en forlænget weekend på spatur, oftest til Sverige, hvor vi bliver forkælet med massage, god mad, afslapning og hygge. I år er tre overnatninger skiftet ud med fem, og destinationen er ændret fra smukke Sverige til eventyrlige Marrakech i Marokko! Jeg glæder mig til fem hyggelige dage i selskab med min mor. Vi hygger os altid rigtig godt sammen, og vi elsker begge to at gå på opdagelse og opdage nye sider af verdensdele, lande og byer vi besøger.

I decmber 2012 inviterede jeg min daværende kæreste til den afrikanske by. Først var jeg lidt nervøs for at færdes i den meget lukkede, gamle by med burkaklædte kvinder, men frygten for det ukendte forsvandt hurtigt i takt med, at vi snakkede med befolkningen og kom længere og længere ind under huden på byens borgere. Jeg endte med at blive helt vild med byen og dens mange kontraster. Nu kan jeg slet ikke vente til, at jeg skal afsted igen. Jeg glæder mig helt vildt til at komme tilbage til den spændende Medina, hvor man kan gå på jagt efter alt hvad hjertet begærer af sko, smykker, stearinlys, silke, krydderier, cremer, frugt og dufte. Her er et par billeder fra mit sidste besøg i Marrakech

:-)

DSC00076

DSC00128

DSC00717
DSC00705

// Josephine

Commentaires


bottom of page