top of page

KONKURRENCE!!


KONKURRENCE – VIND DIG TIL CASTING PÅ MISS GLOBAL TEEN DENMARK 2012 (Hvis en mand vinder, kan han give præmien videre til en pige)

På onsdag, om præcis en uge,  holder jeg casting på Miss Global Teen Denmark 2012 i København. Jeg skal finde en pige, mellem 15-19 år som skal til Argentina og repræsentere Danmark ved den internationale Miss Global Teen konkurrence.

På min hjemmeside www.josephinehelbrandt.dk under “Skønhedsprofiler” kan du læse hvad piger, jeg tidligere har sendt ud i verden for at repræsentere Danmark, har skrevet om deres oplevelser. 

Sidste gang Miss Global Teen blev afholdt var i 2010, hvor det var Agnes Hekla, der repræsenterede Danmark. Agnes var en ung pige, der aldrig havde gået i stiletter før, og pludselig stod hun som den danske vinder, og skulle ud i verden og repræsentere Danmark. Da Agnes kom hjem igen, var det med en titel under armen, men konkurrencen og opmærksomheden har også givet Agnes en masse modeljobs efterfølgende.


Castingen består af en samtale med mig og to af mine tidligere vindere. Det foregår afslappet og hyggeligt.

Det koster 150 kr. at deltage i castingen, men nu udlover jeg en “gratis casting” til en heldig læser.

KONKURRENCEN – SÅDAN GØR DU:

– Klik ind på min facebookprofil – Find linket til dette blog opslag: “New blog release: KONKURRENCE – VIND DIG TIL CASTING PÅ MISS GLOBAL TEEN DENMARK 2012” – Tryk på LIKE – Del linket

Alle der har “liket” og delt opslaget er med i konkurrencen om en gratis casting. ?Vinderen trækkes på fredag og får direkte besked på facebook. Vinderen offentliggøres også her på bloggen.

Du kan tilmelde dig casting ved at sende mig en mail på josephine@helbrandt.dk I mailen skriver du navn, alder og vedhæfter ét billede af dig selv.

Alle der deltager i castingen modtager en goodiebag. ?

Læs mere om castingen oppe i menuen under “casting” Der kan du også læse hvad den heldige danske pige vinder, udover den prestigefyldte titel som Miss Global Teen Denmark 2012.


// Josephine

Comments


bottom of page