top of page

Kur mod flossede negle

4040828801_d64131b65f_z_large

Jeg er rigtig træt af flossede negle og efter at have prøvet flere dyre skønhedsprodukter, der skulle komme problemet til livs, men som ikke gjorde det, har jeg fundet en meget billigere og nemmere løsning, som faktisk ser ud til at virke.

Jeg laver min egen lille mikstur hjemme i køkkenet, og sidder med mine fingre i skålen i 10 min. Det styrker mine negle, og jeg synes allerede efter bare en uge, at jeg kan se forskel.


citron

Kom tre spiseske lun olivenolie (kan opvarmes i mikroovnen eller en lille gryde) og en spiseskefuld citronsaft op i en lille skål.

Lad så dine fingrespidser ligge i blandingen i 10 minuter. Skyld hænderne af med lunken vand og smør negle og neglebånd ind i en lille smule negleolie. Har du ikke negleolie kan du også bruge en lille smule af olivenolien.

Gentag 3-4 gange om ugen. 


tumblr_lzkjxkWDlH1qafc06o1_1280_large

Ekstra tip: Polér dine negle med en citronbåd, og skyl grundigt efter. Saften bleger misfarvninger fra neglelak og tilføjer glans.

// Josephine

bottom of page