top of page

Looking at Marc Jacobs


For noget tid siden postede jeg et indlæg om ure, og dem jeg fandt dengang sidder jeg stadig og lure på, men jeg er ikke helt sikkert på hvilket et der skal hjem på mit håndled endnu.

I min jagt efter det helt rigtige ur har jeg ledt lidt videre og er faldt over et par ret fine ure fra Marc Jacobs.

Marc Jacobs er “den nye dreng i klassen” som ikke har været i modebranchen i ligeså mange år som de fleste andre ur-mærker.


IMG_5085.PNG

IMG_5084.PNG

Marc Jacobs kollektionen er ofte meget lille i det man ønsker dette eksklusive snit over urene. Marc Jacobs er et af de få mærker som kombiner ure med smykker, så af og til kan du finde elegante halskæder hvor et lille ur er gemt diskret inde i det vedhæng som findes i halskæden, hvilket er et åbenlyst eksempel på Marc Jacobs evne til at tænke innovativt.

Uniwatches.dk har de et bredt udvalg af Marc Jacobs ure. Du kan se dem ved at klikke her.

// Josephine

Sponsoreret indlæg

Comments


bottom of page