top of page

LOVELY SKIN


I min travle hverdag har jeg ofte rendt rundt med kedelige naturlige negle eller glemt at få fjernet den afskallede neglelak, der er holdt op med at pynte på mine hænder for flere dage siden. Dine hænder er på mange måder dit visitkort, og det er vigtigt for for mig at have flotte negle. Desværre har mine negle ofte resulteret i en lille skideballe til mig selv, når jeg sidder i bilen på vej ud til et møde og opdager at mine negle ikke er særlig præsentable.

Heldigvis har jeg fundet en løsning der gør min hverdag nemmere, og samtidig giver mig én ting mindre at tænke på. I går var jeg forbi skønhedsklinikken Lovely Skin, som ligger i det hyggelige H.C Andersen kvarter i Overgade i Odense. Mi som ejer sallonen er super sød, rigtig dygtig og så formår hun at trylle med mine negle så de bliver ikke bare flotte, men også naturlige at se på. Min store frygt når jeg får lavet negle er nemlig altid, at det skal komme til at se for plastic og fake ud. Men Mi formåede at lave mine negle præcis som jeg havde håbet på.

I går var mine negle blevet så lange, at jeg ikke behøvede at få sat tipper på, som gør dem længere. I stedet styrkede Mi bare mine engle negle og kom en fin lys nude farve på dem. Neglene holder i 3-4 uger, og i den periode har du flotte hænder fra du står op til du får i seng, uanset hvor meget du går i bad, vasker op eller arbejder i haven 😉 Det er fantastisk ikke at skulle tænke på det og bare vide, at mine hænder altid er pæne og præsentable. Hos Lovely Skin laver de et hav af lækre skønhedsbehandlinger, tjek deres hjemmeside ud

” target=”_blank”>her.

// Josephine

Comments


bottom of page