top of page

Mødet med en læser ..


Engang i mellem er jeg så heldig at møde nogen af mine søde læsere. I går var jeg i byen på Simons, med min gode veninde Izabell. Der blev jeg stoppet af en pige, som fortalte at hun har fulgt min blog i et års tid, og hun havde nogle ønsker til emner, jeg skulle skrive om på min blog. Hun ville bl.a. gerne hører om min holdning skønhed – hvad er skønhed. og hvad leder jeg efter, når jeg skal ud og finde de piger, der skal repræsentere Danmark ved de internationale skønhedskonkurrencer. 

Jeg bliver virkelig glad, når en læser har lyst til at komme over og sige hej..  Det er dejligt at se, at der er levnede mennesker, der følger med derude, og ikke bare se de tal, der kommer op i min læserstatistik 

:-)

I løbet af næste uge vil jeg få skrevet et indlæg om skønhed. Hvis der er andre læsere, som sidder med et emne, eller har en ide til noget de gerne vil have jeg skriver om, så er I altid velkommen til at skrive til mig!

Billederne er af min veninde og jeg fra i går

 // Josephine

Comments


bottom of page