top of page

MASSAGE DER VIRKELIG VIRKER


De seneste par uger har jeg virkelig haft ondt i ryggen, og det har trukket fra skulderen op i nakken og givet hovedpine. Jeg får det desværre sådan engang imellem, jeg tror at det er en kombination af for meget arbejde foran computeren og træning af min dårlige skulder (jeg faldt på vandski for nogle år siden, og døjer stadig med en skadet skulder), men når smerterne kommer så får jeg virkelig brug for en dygtig massør i en fart, og sådan en er ikke altid så let at finde.

De jævnlige smerter betyder, at jeg efterhånden har prøvet en del massører, og det er langt fra alle der lige dygtige. Nogle tror, at man kommer ind for at blive nusset om, men sådan har jeg det ikke. Jeg vil fikses og have fjernet smerterne. Heldigvis har jeg fundet et sted hvor jeg ved, at når jeg går der ind så kommer jeg ud igen med en helt ny- og meget mere afslappet krop, og da jeg ved hvor frustrerende det kan være at kaste tid og penge efter en massør der ikke løser problemerne, tænkte jeg, at jeg ville dele min oplevelse hos MassageKompagniet med jer. Der går man ikke forgæves.

Det er Jaleel der har MassageKompagniet og hos ham, at jeg går når jeg skal have styr på smerterne i nakke, ryk og lænd. Forleden var jeg der inde og fik en Fysiurgisk Massage. Der lyder måske ikke lige så sexet som ‘wellness massage’ eller ‘hot stone’ men jeg lover jer for, at det virker.

Han massere noget han kalder triggerpunkter som er sammentrukne muskelfibre, som danner enormt smertefulde knuder der, hvor nerven forbinder sig med musklen. Jaleel kan altså meget mere end at ‘bare’ at give massage, og det er sindssygt vigtigt, at man kommer hos en der ved hvad han laver, når man som mig skriger på at få fjernet spændingerne. Hermed et tip givet videre!

:-)

// Josephine

bottom of page