top of page

MEN ARE SO FUCKING PRIMITIVE
Det er simpelthen for meget. Hvorfor er nogle mænd så primitive? For to uger siden oplevelse jeg noget, som jeg egentlig ikke havde tænkt mig at skrive om på bloggen, men efter at have fået episoden lidt på afstand er jeg nærmest blevet endnu mere rystet over den opførelse jeg mødte.

Andreas, hans ven Kristian og jeg var taget på stranden lidt væk fra hvor vi boede på Phu Quoc Island. På stranden ligger vi rimelig alene med kun et par andre mennesker omkring os. På et tidspunkt går Kristian og Andreas i vandet og samtidig kommer der en flok unge lokale drenge gående langs stranden. Jeg opdager dem ikke til at starte med fordi jeg ligger ned med høretelefoner i og lytter til en podcast, men pludselig hører jeg nogen der griner højlydt og jeg sætter mig op for at se hvad der sker. Til til venstre for mig bag nogle klipper og egentlig ret skjult ligger en mandlig nudist. Gruppen af drenge er stoppet op ved ham og står og skald griner, mens de peger på ham. En af dem tager sin mobiltelefon op og begynder at tage billeder ad manden. Kort efter fortsætter gruppen videre langs stranden hen mod mig. Drengene går forbi men den sidste med mobiltelefonen stopper op og begynder også at tage billeder af mig. Jeg blev hamrende sur, for ingen fremmede mænd skal stoppe op og tage billeder af mig mens jeg ligger på stranden i bikini, men jeg blev samtidig også så paf at jeg slet ikke fik reageret. Bagefter ville jeg ønske at jeg have kastet sand i hoved på ham, snuppet hans mobil og kastet den i vandet, men man når slet ikke at tænke når sådan noget sker.

Hvad sker der egentlig for sådan nogen drenge? Hvorfor har deres forældre aldrig lært dem at man skal behandle andre med respekt og at det er hamrende dårlig opførsel at gå og tage billeder og grine af andre på stranden. Jeg håber fanme at de blev brandt af solen den dag!

Generelt synes jeg ellers at Vietnameserne er et super venligt og imødekommende folk. Skide ærgerligt med sådan nogen idioter.

English: It’s too much! Why are some men so primitive? Two weeks ago i had an experience that I actually didn’t think i would share on my blog, but now after some time has passed i feel even more shocked about what happened.

Andreas, his friend Kristian and I went to a beach a little drive from where we lived on Phu Quoc Island. We had the beach pretty much to our self exept a few other people. At one point Andreas and Kristian went into the ocean and at the same time a group of local guys came walking down the beach. First I didn’t noticed them since i was laying down with headphones listing to a podcast, but then i hear someone laughing really noisy. I rise and on my left I see the group of boys has stopped in front of a male nudist. He’s the one they are laughing at, while pointing at him with there nasty fingers. One of the boys take out his mobilephone and start tacking photos of the poor man. After some time the group of boys continue down the beach in my direction. Most of them pass me by, but the guy with the mobilephone stops and start taking pictures of me to. I got so shocked that I didn’t event reacted! No one is allowed to take photos of me while laying on the beach in my bikini to relax, and I got so angry. I wished that i had thrown sand into is face, grabbed his phone and thrown it into the ocean. But i guess you never react like that when something like this i happening.

What is going on for boys like them? Why haven’t there parents told them to be nice to people and treat others with respect? I really hope that they had a very bad sun burn that day! In general i really like the vietnamese people. They are super nice and accommodating, so sad that I also had to meet this kind of idiots!

// Josephine

Follow my blog: Facebook here Bloglovin here Instagram here Snapchat: Jhelbrandt

Comments


bottom of page